Vartoti

Įkvėpti ir iškvėpti. Tu gali tiesiog būti. Sėdėti ir kvėpuoti. Giliai ikvėpti ir iškvėpti. Suprasti save ir aplinką. Kartoti tai kol vieną akimirką suvoki, kad suvoki savo kūną ir mintis kaip begalinės visatos dalį. Tuomet tu tampi ta begalinė visata. O visata tampa begaliniu tavimi. Tuomet tavyje pradeda karaliauti pilnatvė ir harmonija. Ne tai kad nevykęs bandymas užpildyti savyje slypinčią tuštumą iš lombardo įsigyjant naujausią Iphone, bet su skilusiu ekranu. Laptopu naudotis tik su pajungtu maitinimo laidu, nes nebelaiko batereika. Ne uždažyti mašinos nubrozdintą šoną aerozoliniais dažais, ar mėgautis išsivadėjusiu šampanu ir amfetaminu vietoj kokaino. Nesidulkinti su stora tamsiaplaukė su šlykščiu apgamu and lūpos. Ne.

Pas tave nuolat pats atsinaujinantis naujausias telefonas ir ploniausias nešiojamasis kompiuteris. Galingiausia sportinė mašina šioje planetoje. Prabangiausias šaltas šampanas ir švariausias kokainas. Tu bučiuojies su didžiakrūtė šviesiaplaukė kol pūstalūpė mulatė tau čiulpia. Tai begalinė tavo triumfo valanda. Tai niekad nesibaigianti tavo laimės hormonų diskoteka tavo smegenyse… Niekada niekada… Besitęsianti visada.

Tu gali nebedaryti nieko, nes viskas jau pasiekta ką galima pasiekti. Dabar gali atsisėsti. Tiesiog būti. Ikvėpti ir iškvėpti.  

Comments

Popular posts from this blog

Ajavaskos (Ayahuasca) gėrimo ritualų populiarumo dekonstrukcija

Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima

Kodėl?