Svorio metimas ir galimybė vogti



Greičiausias patikimas būdas numesti svorio yra nusikirpti nagus ir išsispaudyti inkštirus ant nosies ar apsiskusti barzdą. Labai neženklus, bet labai patikimas būdas. Kaip sakoma, po mažą žingsnelį į priekį. Kažkur už savaitės galėsi vėl pakartoti. Numesti svorio…

Dar ženkliau numesti svorį padeda - nusišikti. Arba kaip sako slaugytojos Anglijos senukų namuose - atidaryti žarnas. Ir ne tik sako, bet dar ir užrašo. Šiandien namų rezidentas X atidarė žarnas du kartus. Vesti tokias kasdienines ataskaitas reikalauja darbuotojų pareigybinės instrukcijos.

Gerai išsituštinti ryte pataria ir Ajurveda. Tai lyg naujas ir švarus kūno lapas naujai dienai pradėti. Kad per dieną vėl galėtume užteršti savo kūną.

O šiaip įdomu jei atsiskirčiau nuo visuomenės ir pradėčiau gyventi miške ar pradėčiau šikti, kad pažymėti savo teritoriją. Ir tuomet kitas atsiskyrėlis prieitų prie mano šūdų, užuostų juos ir sakytų, ne čia geriau neiti, čia kažkieno teritorija.

Šiaip tai aš norėčiau numesti šiek tiek svorio. Bet labiau nei numesti svorio, aš norėčiau numesti blogas mintis. Kiekvieną kartą kai pamatau neatsakingai padėtą telefoną, piniginę ar neprirakintą dviratį, aš atkreipiu į tai dėmesį. Į tai atkreipęs dėmesį, aš atkreipiu dėmesį, kad atkreipiau į tai dėmesį. Tuomet visuomet save pabaru, juk aš ne koks vagis, kad turėčiau kreipti į tai dėmesį. Ir tuomet kreipiu mintis kitur.

Comments

Popular posts from this blog

Ajavaskos (Ayahuasca) gėrimo ritualų populiarumo dekonstrukcija

Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima

Kodėl?